Fyr til fyr chat sexnoveller

fyr til fyr chat sexnoveller

At der er to velartikulerede bejlere, som hver især gør deres ypperste for at fortælle dig det du gerne vil høre kampen om alpha-hannen?

Som du nok kan høre, så mener jeg at den mand skal være mere end bare et stykke kød - men kød med indhold. Jeg lover dig for, at hvis man er "tredjemanden" i trekanten, så er skal være tilfredsstillelsen af dig og dine behov i centrum. Som rigtig mand vil man ikke lide det nederlag, at kvinden er skuffet over ens præstationer efterfølgende trekanten må selvfølgelig ikke sammenlignes med at leve sammen i det daglige.

Nok er vi "bare" mænd - men vælg os og brug os med omtanke, det er det vi er her for - det vil give dig så meget desto mere nydelse og tilfredsstillelse. Jeg mødte et par gennem en sex-date-side De lå så i sengen, og var godt varme da jeg kom ind i huset Derefter sku jeg tage tøj på og gå Hele forløbet var nøje aftalt og de ville ikke ha' at vi sku snakke sammen overhovedet Håber måske du ka' bruge dette som inspiration Hejsa , du må meget gerne uddybe det lidt nærmere Det lyder meget som om du er parat til at realisere fantasierne, eller måske er blevet det gennem de mange svar du har fået fra mange af os, der deler lysterne med dig om at blive begæret af to mænd.

Hvis jeg var - lige der - hvor du er nu, så ville jeg aftalte med manden — din mand, at få taget kontakt til en ung fyr. En der ikke søger gode oplevelser uden for et dårligt parforhold, en der ikke skal bekræftes, men en ung gut på omkring 20 der er tiltrukket af voksne kvinder, du og jeg ved, at dem er der mange af. En ung flot høj, bredskuldret og fladmavet sportstrænet fyr der både har noget mellem ørene og mellem benene. Det er adskillige centimeter længere end min underarm og måske samme diameter som ved håndroden 17 cm.

Kæben vil vel gå af led og det ville være umuligt at gå i flere dage, uanset mængden af glidecreme. Hej Sus Er også blevet mega tændt på tanken om en ung fyr efter at have læst nogle af svarene her idag. Min mand kender jo altså ikke noget til denne debat, men vi taler jo om det dagligt for tiden - og iaften prøvede jeg så at lufte tanken om en ung fyr for ham med forskellige gode begrundelser vi har været omkring det før - jeg tror vi er enige om at det er det vi vil prøve næste gang.

Angående størrelse har du ret i det er ret vildt at forestille sig 24 cm Det affødte så lidt pinlig tavshed og et par meget løftede øjenbryn fra min mand. Men kan sgu ikke gøre for det , som du siger en meget fugtende tanke Gør det, bliv enig med din mand om en ung - flot - fyr, og find ham eksempelvis på nettet.

Er alle parter enig og hvis din mand er "afslappet" så kan det blive en vild og herlig oplevelse for dig. Alle muligheder med frie valg og fravalg er tilsynelande tilstede, når du gør det "fordi din mand har lyst". Du har med din debat, sat gang i at der snart skal ske noget igen på min hjemmefront.

Jeg skal nok berette hvis du er interesseret. Jeg vil være vildt tilfreds en en på 20 år der har en på 20 cm, men når man er 43 så bliver det nok med en lidt ældre. Når jeg spørger min mand om hvorfor han er vild med at der skal være en ekstra mand fortæller han, at det handler om at han elsker at se mig nyde, og være tændt og liderlig i timevis, tror du at det er hele forklaringen?

Han har aldrig nævnt noget om to kvinder, det interesser ham tilsynelanden ikke, lidt nærkeligt for en mand - synes jeg.

Morsomt med din spontane kommentar til "skolelærerens" størrelse, og totalt mangel på humor fra hans side, at han ikke bryder ud i spontant latter. Det er altså bare fedt der er så meget gang i denne debat , sidder inde på forum chatten og kigger efter unge fyre, bare sådan for at få lidt et indtryk af "udvalget" , meeen ser ud til at være lidt sværere end jeg havde regnet med at finde den helt rigtige kandidat Du har med din debat virkelig ramt en seksuelt livsbekræftende og nydelsesfuld nerve, det er rigtigt godt det du har sat igang.

Og i Forum-chatten, der er der jo endda mulighed for at se fyrene på forhånd, mange af dem der, viser sig jo gerne frem på webcam. Det er sgu en fornøjelse at læse denne tråd, og jeg synes I kan være stolte af jeres sexualitet og at I tør leve den ud. Jeg kan sagtens forstå jeres lyst til to mænd på en gang, en ung fremmed fyr, og et godt udstyr til at blive fyldt ud af. Jeg har samme fantasi med min kone, og jeg ville ønske hun havde samme syn på dette som jer.

Det kunne være rigtig fedt. Men sådan ligger landet ikke lige nu. Jeg har snakket med hende om det og hun siger at ideen tænder hende lidt, men hun vil slet ikke føre det ud i livet. Vores sexliv er gået lidt i stampe pt. Jeg kunne godt tænke mig et kick som dette kunne give, men det ser ud som om vi skal starte et helt andet sted. Har tænkt over at prøve det med et par, det ville ikke være det samme men stadigt ret fedt, men tanken om utroskab er ikke noget jeg synes om. Jeg vil lige sige , jeg var altså vildt mistroisk og afvisende i starten.

Var sikker på min mand havde skjulte hensigter der gik ud på at jeg skulle være sammen med en anden mand så han bagefter kunne kræve en anden kvinde! Ikke alene det , man tænker: Det er noget der tager tid lige at tro på , at han faktisk ikke gør det for at få en anden pige bagefter Derefter kommer alle de andre tanker "kan han ikke li mig mere", "mener han det virkeligt alvorligt eller er det en slags test af min kærlighed til ham", og så alt det jeg har skrevet om her Lad dig ikke slå ud hvis din kone i første omgang virker afvisende, men tal seriøst med hende om det Naughty jeg vil anbefale dig at lade gå noget tid.

Nu har du sået et lille frø hos din kone, og tro mig den spirer stille og roligt inden i hende. Selvfølgelig kan hun godt komme dertil i sit tankespind at hun bare ikke vil den slags, hun har vejet for og imod, om det kan skade forholdet, og hun har også mærket efter om hun egentligt har lyst til at være med andre, og så føler hun måske et klart NEJ. Fantasi er jo stadig en skyldig størrelse. MEN det kan ganske vel være hun ligesom Louise skal være mere sikker, og inderste inde ville elske at kneppe to fyre på engang, og så endda med hendes elskedes accept ;o.

Omkring dig Louise, du har jo været lidt bange for i starten, hvad nu hvis han også vil prøve en pige ekstra? Ved godt du siger du er jaloux, men ser vi bort fra jalousien, tror du så du kunne nå dertil på et tidspunkt, hvor du tænker "hallo jeg behøver ikke frygte noget, det kunne være frækt at se min mand tage en anden pige mens jeg kigger på"?

Jeg ved min kæreste gerne vil se mig med en anden pige Heldige mig , hun har selv prøvet pigesex, og vi har også søgt på nettet, men damn det er svært at finde en pige der vil besøge et par [: Det havde de to "frække lømler" fundet på.

Der skulle gå år, hvor det jævnligt var oppe og vende, inden at jeg følte mig tryg ved tanken, og var med på ideen. Noget jeg så IKKE en eneste gang har fortrudt, det var som tidligere skrevet, helt vildt frækt og dejligt. Og forresten, min mand og jeg er stadig sammen og kærligheden til hinanden, er absolut ikke blevet mindre med årene, nok snarere større.

Og der skal idag ikke meget til for at tænde nogen af os. Jeg tror jeg passer ind i profilen, og har noget du kunne tænke dig at prøve [: Chat forums, profiler etc.

Vi leder på forum chatten , er ikke lige så hooked på at ofre mange hundrede kroner på medlemskaber af scor. Okay det er fint - Er I stadig intereserede? Jeg er ikke så glad for at poste min e-mail her men vil prøve forum chatten.

Har I et chat navn der? Hvor kommer I fra? Er der udvikling sagen? Nu tager jeg på sommerhusweekend med min mand, og der bliver noget at snakke om. Hej Sus Lyder skønt! Bare det var mig Her hos os sker der rigtig meget.

Vi har fået kontakt til en ung "stud" på kun 20 år Hvis I normalt er frie, og snakker sammen om jeres indbyrdes fantasier, så må du jo stille og roligt fremlægge det der. Du kan jo begynde med at sige, at du har læst om "den slags" på nettet, og at det faktisk tændte dig en smule. Mon så ikke han aut. Men, spring IKKE bare lige ud i det, sørg for at det virkelig er snakket ordenligt igennem først, også om hvor grænserne hvis der skal være nogle skal gå.

Så vil din fantasi nok forskrække ham, og jeg ved at det kan sætte mange ulykkelige tanker igang. Det kan i sidste ende ødelægge ægteskabet. Er han derimod en mand som fyrer Karltsmart bemærkninger af konstant sån er jeg sku nok selv lidt, hi hi. Tja så grib chancen når den opstår. Så kan du jo sige, ja hvad tror du selv Nu kan du læne dig tilbage og observere hans måde at tage den totalt utilstedelig svaren igen, som hans kone lige fyrede af.

Skal han stadig spille smart, så kan du jo fortsætte med drillerierne din kamouflerede fantasi Tja du elsker jo jeg sluger dit sperm, så jeg må jo være artig pige og også sluge på den fremmede og så smiler du meget uskyldigt Fuck nu er det ligefør jeg selv bliver tændt, damn [: Måske skal der ikke siges så meget mer, det vigtige er at få sat en lille tanke igang hos ham. Og så måske selv med tiden lade ham tro det er ham har foreslået den ekstra fyr til dig, ha ha. Håber du gør dig nogle dybe overvejelser omkring det hele.

Også hvordan du selv er som person. Er spændt på at høre [; ]. Jeg har af flere omgange forsøgt at få min kone med på ideen med en ekstra fyr. Første gang var for ca 4 år siden, men det blev "kun" ved fantasien, da hun trak i land igen. Emnet har været oppe at vende fra tid til anden, og vi har i perioder brugt det i vores sexfantasier med stort held! Her sidste weekend, spurgte jeg ind til emnet igen.

Jeg synes det kunne være så frækt at se hende bliver ordnet og forkælet af en fremmed fyr Jeg kan bare ikke få det ud af hovedet.

Hun sagde overraskende at hun synes faktisk også det kunne være spændende at prøve! Hun havde bare altid været nervøs for at det skulle være indledningen til at jeg så bagefter skulle prøve at være sammen med en pige, men dette er ABSOLUT ikke tilfældet!

Vi snakkede frem og tilbage om emnet og går nu og planlægger næste skridt. Hendes ønske er ikke overraskende at prøve en stor og tyk pik, da min er ganske almindelig i størrelsen og det ønske skal hun selvfølge få opfyldt.

Hvor bliver det frækt! Mit råd til dig er, start emnet op ved at begynde med at nævne det i forbindelse med at I dyrker hed sex Se hans reaktion du kender ham jo bedst. Når man er godt liderlig er det sådan en fantasi jo superfræk! Fornem hans reaktion og gå vider e derfra Held og lykke med "projektet", det kan blive en rigtig dejlig oplevelse for jer begge - har selv været der. Jeg har lavet sitet, pba af denne tråd. Der vil I have mulighed for at chatte IRL og oprette indlæg.

Jeg synes det er synd for din mand at du udsætter ham for det. Det er selvfølgelig ham der har foreslået det men det er jo dig der udlever det. Det er fedt i har fundet en ny fyr. En ung lækker fyr på 20 med en stor lang og tyk pik, det er sgu for frækt. Håber virkligt at du kommer til at nyde det. Det bliver sgu da for frækt at lege sådan en ung stor og hård pik - først sutte den og bagefter blive fyldt rigtig godt ud af den.

Håber du vil skrive til os om hvad der sker i næste weekend. Hej Naughty Selvfølgelig skal jeg nok skrive hvad der sker. Indtil videre har vi så aftalt at mødes lørdag aften og jeg glæder mig kan jeg godt sige dig.

Held og lykke - hvilke forberedelser har I gjort i forhold til aftaler? Skal det være med kondom, hvor må han komme, hvor tæt skal din mand være på, skal han deltage? Hej Lars mine forberedelser går mest ud på at læse jeres indlæg og så brygge et godt plot sammen. Det er næsten for nemt: Først foreslår een debattør en ældre mand og vips står "skolelæren" og banker på til weekendhygge.

Det går jo bare ikke for så er historien slut. Derfor følger jeg en andens råd og finder en årig med en pik som en underarm som jeg så skal mødes med.

Det er faktisk ret hårdt sådan at skulle holde alle jeres indlæg igang - men jeg synes selv det går ret godt[; ]- men jeg bruger jo også hele dagen stort set på at skrive Jeg blev faktisk ret ked af at læse dit indlæg fordi du brugte mit navn - hvorfor gjorde du det? Hold kæft hvor er i nogle underlige i mennesker vil jeg bare sige. Slet ikke noget respekt for manden overhovedet.

Til dig Louise, hvordan kan du gøre sådan mod ham, tænker du overhovedet på din mands følelser? Så ja jeg tænker meget på min mands følelser. Er vi nogle underlige mennesker!!?? Respekt for ægte manden!!?? Læs dog hvordan det hele begyndte. Jeg er slet ikke følelsesløs eller det der ligner, men tanken er da noget af det frækkeste der findes. Hvor er det fedt at finde sådan en tråd!!! Vi er et par på 29 og 32 år som har været i præcis samme situation som Louise og hendes mand.

Min fyr ville gerne prøve noget vildt og anderledes så han viste mig et par sider om emnet. Som alle andre dydige piger, afviste jeg det i starten, meeeen det ændrede sig dog hurtigt til at jeg pressede lidt på for at det skulle ske. Her for tre uger siden mødtes vi så med en fyr på 21 år, med en lækker lang 21 cm tyk pik Aldrig har jeg oplevet så fantastisk sex, både fordi det var nasty, fordi han var størrer end min fyr og jaa det var super frækt. Min fyr og jeg gik helt amok lige efter min nye unge kæreste gik Lige siden har vores sexliv blomstret, min fyr været hengiven og romantisk.

Min nye uge kæreste kommer så på besøg i weekenden, og overnatter da min fyr skal til Tyskland. Det glæder vi os alle tre til: Heldigvis får min fyr lov at se hele forestillingen på video når han kommer hjem til mig igen! Det næste vil vil prøve er: En sort fyr med cm, to-tre fyre samtidig om mig Dejlig fræk og pirrende beretning.

Vi glæder os også til det bliver vores tur, idet vi leder efter en ekstra fyr til konen. Superdejligt at læse I andres erfaringer, så føler man sig trods alt ikke helt alene i verden med sådanne lyster. Og jo tættere på "den store dag" du kommer, jo mere "krible krable" vil du få i maven - og især når tiden sig nærmer Det er næsten som en barndoms juleaften, fornemmelserne i maven dumper bare efterhånden længere og længere nedad. Hej Louise, det lyder rigtig godt.

Vi glæder os til at læse din beretning. Jeg ville ønske det var mig og min kone der skulle opleve det. Det er sgu da forbandet frækt og lækkert. Håber du får en allertiders oplevelse men den unge veludrustede fyr. Som skrevet ovenfor så vil jeg nok også foreslå at lade din mand blande sig i legen efter et stykke tid. Hvis han altså har lyst til dette. Håber du og din mand vil nyde det! Selv har jeg været ufatteligt spændt de gange min mand og jeg har prøvet det.

Som en anden skrev i tråden er det som at være forelsket første gang igen. Forberedelserne på dagen sammen og måske et lille opvarmnings-samleje er en stor del [: Skal din mand være i huset og I skal være alene eller kigger han på? Har du besluttet dig om I vil bruge kondom? Håber du kan nå at give os en update inden I skal møde ham. Hej Sara og alle i andre Så er ungerne afleveret hos "besserne" og vi er så småt ved at gøre klar til den "store"!!!

Skal love for vi begge to er liderlige så det næsten ryger ud af ørene på os Vi har lovet hinanden alle 3! Når vi har spist hjælper min mand med "forberedelserne" i badeværelset. Skal have et deeejligt langt varmt bad, selvfølgelig barberes og over det hele og smøres ind i noget lækker creme før jeg skal i de frække klude hehe. Jeg skriver nok lidt mere når vi er færdige med forbredelserne og har spist Ja vi er ved at briste af spænding!

Har lige bollet med min mand mens vi snakkede om det I har gjort, det gjorde os meget ophidset og min mand tydeligt ekstra hård! Vi vil høre alle detaljer ja, kunne du holde til store i pik i lang tid? Man har det med at ignorere "smerten" når man er ophidset.

Du må sikkert betale ømheds-prisen i dag [; ] men sikkert en pris du betaler med glæde Kom med det hele kom han i, på dig eller begge dele? Jeg har oplevet det som ekstremt frækt at kysse min mand inderligt mens jeg havde en fremmed pik i mig der fik udløsning! Håber din mand har oplevet det forhåbentligt lige så frækt som dig.

Min mand og jeg har egentlig ikke haft så mange fælles partnere, vi har prøvet en kvinde og og tre mænd. Kun en i vores fler-partner sexliv har haft det jeg vil kalde en stor pik, målte den ikke men den var da syneligt tykkere og længere end min mands 14 cm. Men det var egentlig ikke det vi gik efter, og som sagt andet sted på siden her, tror jeg det mere er det at tale og fantasere om en stor pik der er rart.

I virkeligheden er det meget den samme følelse med næsten alle pikke hvis du har lidt styr på musklerne i din skedevægge. Forskellen er blot at du med en "almindelig" pik kan mærke dybe stød hele tiden i alle stillinger uden at være nervøs for et "smerteligt stød". Ved ikke hvordan andre har det? Jeg har ikke ladet en partner komme i min mund de gange vi har været sammen med en anden mand. Vi koncentrerer os meget om hinanden - kysser, slikker, krammer og holder om min mand.

Jeg kysser også med vores partner, det er da også lidt frækt, da sådan et tungekys mens han trænger ind i mig er et af de mest "forbudte" områder man kan lade en partner komme ind i. Men det er primært for at hidse ham op så han får lyst til at bolle mig i lang tid.

Nu bliver jeg helt ophidset af at skrive det [: For min mand og jeg har det været en meget fælles oplevelse, og det håber jeg også Louise og hendes mand har fået lov at opleve. Har I talt om efter din unge elsker er gået om I vil prøve igen? VI er super spændte på at få alle detaljerne - nu er klokken I sover sikkert endnu oven på den frække oplevelse måske alle 3? Håber ikke der er tømmermænd oven på oplevelsen og at din mand stadig er lige så liderlig og tændt på dig, som da han gjorde dig klar i badet i går.

Håber han var lige så vild, som da han foreslog det [: Kan godt følge det du siger, det er klart intimiteten med en anden person, giver det største kick. Her hos mig og kæresten, er det med kønssafter dog en stor fræk del af sexen, og nok tæt på en fetish [; ] Sjovt nok har jeg altid mest tændt på at se sperm i munden på kvinden, det er et totalt frækt og dirty syn, samt lang tid efter kan jeg sidde og fantasere om synet.

Kan sidde midt i en travl stund på jobbet, og så pludselig blive helt liderlig, griner. Min nuværende kæreste er lige så bidt af det med at få sperm i munden. Hun har leget med det på flere måder, drikke af glas, slikke op efter at have redet ovs. Den frække fantasi vi har haft, er så at hun skulle sutte 3 fyre af, og de kom hende i munden alle 3 på skift.

Det tror jeg dog bliver ved fantasien. Sjovt nok har jeg så ikke umiddelbart tændt på tanken om at flere kom op i kvinden. Men som sagt har jeg læst indlæg og noveller af piger, hvor de meget varmt beskrev hvor lækkert det var at blive fyldt op med flere ladninger af forskellige mænd. Den tanke kan jeg mærke de sidste par dage har fyldt mere end det plejer, mere ud fra hvis det var noget der tændte min kæreste, så kunne det være enormt frækt at se hende nyde dette, og få fantasien opfyldt Vi er begge når det kommer til stykket meget intime og nære Men det du skriver med at du i lige så stor grad har nydt det med komdom, fordi fyrene så kunne komme ud over dig, eller bare det at give kondom på, det er jo en del af noget 'forbudt'.

Specielt når det for dig var flere år siden du havde fået lov at røre en anden mand. Tror bestemt min kæreste ville nyde det som dig. Jeg ved helt sikkert tanken om en anden kvinde, men kæresten så på, ville gøre mig totalt vild, he he. Hvor længe har dig og din mand været sammen, og hvor mange år gik der før i fik den første legekammerat?

Hej castor og alle Jer andre¨ Faldt lige over denne her lange og spændende tråd.. Lader til at Louise er lidt på "hold" men debatten lever jo.. Mine oplevelser i retning af ovenstående er opstået i forbindelse med partnerbytte hvor vi havde helt og aldeles tillid til hinanden. Faktisk har det udviklet mig på en måde jeg ikke troede muligt.

Har måske som mange mænd haft et lidt hæmmet forhold til andre mænds safter. Men i situationen hvor man er ufatteligt tændt kan det mest utrolige ske.. Min kæreste har altid været vild med safter og også som du skriver castor, slikket op efter sig mm.. Så i en situation hvor vi var sammen med det andet par og han var kommet dybt i sin kæreste slikkede min kæreste hende bagefter.. Da hun så spørger om jeg vil slikke med, kan jeg ikke modstå det..

Smager den anden kvindes mis med sperm i og kysser min kæreste der har munden fuld.. Siden hen har vi leget med vores safter.. Både alene og sammen med vores husvenner, der er med på det samme.. Ikke at gå mere i detaljer her, men det er altså meget meget frækt at udvikle sig på den måde..

Det lyder godt nok som i hygger jer, he he. Det lyder bestemt frækt det i har gang i der, dejligt for jer at i har så frit et sexliv. Selv ville jeg aldrig kunne have en andens mand sæd i munden, hellere ikke selvom det var i det vildeste øjeblik. Det er ikke engang fordi jeg har nogle barrierer jeg føler jeg bare lige skal over. Jeg tænder ganske enkelt ikke på dette, og ville have det skidt bagefter Dog er jeg ikke fordømmende over for det i gør.

Jeg kan sagtens se det frække i det. Jeg synes også det er frækt at se en pige på film sluge på fyre, men ville dog ikke have lyst til at være med i sådan en seance [: Men nu er jeg jo den nysgerrige natur, hvordan reagerede din kone så på du rent faktisk var med til at slikke pigens fisse ren for sperm og bagefter kyssede hende? Blev hun helt vildt horny? Nu er det snart nogle uger siden dig og din mand sprang ud i et fantastisk sexeventyr.

Vi savner at høre lidt om hvordan det går Det behøver ikke være den store novelle endnu, men hvordan har du det nu hvor det kommet på afstand lidt og er din mand mere afklaret og er han blevet tilfreds med sin pik igen [; ].

Glæder os til at høre lidt status og hvad den bedste situation fra jeres hede nat var Hej Sara Jo jeg er her da endnu men har bare haft travlt med så mange andre ting men har godt læst de forskellige saftige indlæg. Hej Louise, nu er der over Kan vi på nogen måde genstarte den på side 1 så vi kan få Louise tilbage og nye kommentarer måske? Ja det er i den grad imponerende at der har været så mange indlæg og læsere på tråden. Er det ikke lidt af en rekord?

Tror desværre at vi har "mistet" Louise, det er næsten 2 uger siden hun har været på, og min mavefornemmelse siger mig at vi ikke hører mere. Der er måske sket et eller andet, som Louise ikke har lyst at fortælle.

Du kan ikke genstarte tråden på side 1, men kan jo prøve at starte en ny tråd op. Håber bestemt ikke Louise er tabt - men har sikkert gang i en masse frække planer med sin mand og unge tyr som vi sikkert snart hører om: Er godt klar over at man ikke kan genstarte den Hej Sara og alle i andre Jeg er her da endnu selvom jeg godt ved jeg ikke er så sød til at holde jer opdateret, men der er nu heller ikke sket det vilde siden sidst - ikke fordi viljen og lysten mangler men øv hvor er det besværligt at få fantasierne ført ud i livet når det hele skal afpasses med mit familieliv og hans lykkeligt uvidende kæreste.

Jeg har med interesse fulgt med i tråden og udviklingen i jeres lille projekt, og det er tydeligt, at det tænder både dig og din mand meget. Har du stadig den samme kærlighed og respekt for ham, som du havde før? Ikke kun i sexlivet, men specielt i hverdagen, når der ikke står sex på programmet. Det skinner tydeligt igennem at du nok foretrækker din unge fyrs pik. Hvordan påvirker det din lyst til din mand.

Opfatter du ham som mere sexet nu fordi I har dette sammen eller er han falmet lidt i skyggen af den anden? Jeg valgte at invitere min mangeårige frisør på en kop kaffe, han var ikke længere rigtig glad.

En historie om et første møde efter online chat Sidst læst: En dejlig ferie oplevelse. Hvad der d´kan ske når man tror man er helt alene på en strand. Min bror fik mig svejset sammen med en kultiveret levemand. Jeg mødte også hans to frække hjælpere. Da jeg fandt ud af Jeg hedder Peter og er i dag 27 og vil fortælle dengang jeg fandt ud af at jeg var gay og om min debut.

Årets første sommerdag mødte jeg en elev ved stranden. Det førte til hans første kys, hans første blowjob og hans første analsex.

En sommerfest i badmintonklubben udvikler sig overraskende Efter sidste skoledag overnattede jeg hos en skolekammerat Sidst læst: Forsættelse af de 3 første beretninger om min tid som skibsdreng Sidst læst: Min veninde havde broren på besøg. Han var en lækker liderlig moden mand. Mand og knægt på Havde skrevet sammen med Rasmus, som er en ung fyr, på 19 år, tynd, Ca. Er selv en mand på 38 høj 88 kg muskuløst bygget Sidst læst: En travl mand prøve endelig anal med en der faktisk har de lyster.

Afsnittet hvor je blandt andet får et bootycall fra unge frække Jacob Sidst læst: Vor helt Ole fra Tordenkaffe, beretter videre om sine glæder ved fræk mandesex Sidst læst: Den relativt sande historie om mine første bi erfaringer. Claus var den første fyr jeg hevde samleje med. Han kiggede på min bule igen, og sagde: Bare læg dig op på bordet. Så kigger jeg på det", sagde han så. Jeg kiggede undrende på ham. Tredje del af historien om skibsdrengens seksuelle udvikling Sidst læst: Tanken om at have sex med en mand havde fulgt mig i mange år.

Da jeg fik et tilbud, kunne jeg ikke få mig selv til at afslå. Når bølgerne går højt i kahytten. Fortsættelse af historien om min tid som medlem af en liderlig skibsbesætning Sidst læst: Jeg havde ofte drømt om at samle en blaffer op på motorvejen, men det endte med en oplevelse jeg slet ikke havde forestillet mig Sidst læst: Efter vores uheldig dag, kom der gengældelsen dagen efter, mens vi var alene hjemme Sidst læst: Når man søger ly i regnen, kan alt vel ske.

Et lægebesøg udover det normale, men det bliver ikke sidste gang. Forsættelse på min oplevelse, men den ældre mand. Hvad der kan ske i New York, når man en aften er ude på egen hånd. Elektrikerlærlingen får en hjælpende hånd, i mere end en forstand.

Man er ikke altid herre over hvornår man bliver forstyrret i noget dejlig hygge Sidst læst: Som ung dreng der påmønstrer handelsskib kan man hurtigt opleve at man selv bliver entret af liderlige søfolk Sidst læst: Den tredje del handler om Michael´s kærestes oplevelser da hun besøger fængslet og stifter bekendtskaber med BBC Sidst læst: Fortsættelsen handler om selve fængselsopholdet, dagligdagen, ydmygelserne, de ekstreme ofre for at overleve Livet i et fængsel, hvor sorte og hvide er tvunget til at dele celler og en ung hvid mand lære hvad BBC står for Når man bliver budt på kaffe og andet godt, i mormors kolonihavehus.

To nøgne mænd morgenbader på en lun sydeuropæisk øde strand. Kan der mon ske noget? Hvad skulle være en gang mandesex udvides med konen og lidt kinky oplevelser Sidst læst: Det første sprøjt skyder i en flot, men trods alt, behersket stråle udover siden på mig, men jeg ved allerede nu, at der er meget mere på vej Sygdom sender mændene alene af sted på golfweekend, som overraskende også sætter gang i andre kugler og jern end dem der bruges på banen, og som fører til at novicen får smag for det.

Brian på 21 år ender på en bøssebar og snart bliver han inviteret hjem til en forretningsmand. Homosex - oralsex - afsløring - lurer gennem vinduet Sidst læst: Jeg blev sendt til byens bedste hotel for at hygge om en flok gamle mænd. Første gang med en mand. Mødte mand fra chat i en park og lod det udvikle sig. Del 2 men min første gang Sidst læst: Christian og jeg bliver igen tændte midt i skoletiden. Denne gang udvikler det sig dog til lidt mere end sidst, og jeg finder ud af, hvordan det føles at blive fyldt ud.

Møde med ven af familien, som er 25 år ældre og som ikke gå stille hen Sidst læst: Hvad der kan ske når en flok fyre holder weekend helt for sig selv og der er åbent for alle.

Historien er i 2 dele Sidst læst: Vi er på vej tilbage til Farum, men kører lige en på en rasteplads Sidst læst: Vi når endelig frem til Bastrup sø og til den lille strand. Vi er stadig på vei mod Bastrup sø og igen går mine tanker tilbage. Denne gang skete det i S-toget Sidst læst: Vi er på vej mod Bastrup sø og mine tanker går tilbage i tiden, til dengang jeg havde sex med Kasper første gang Sidst læst: Kasper og jeg skal endelig mødes igen og vi blev enige om at tage på cykeltur sammen.

Det virker som en god ide, da jeg stadig er en smule forbholden over hvad son skete sidst. Men på en cykeltur kan der også ske meget.. En lille fortælling om 2 drenge, som beslutter sig for, at hygge lidt sammen. Hemmelig forelsket i min ven Morten. Inviterer ham forbi med håb om at jeg har ret i han ikke er helt uinteresseret.

Jeg fik heldigvis ret. En fortælling om to unge 3. G´ere, der finder sammen og opnår et mere end hedt forhold. Dette er første del af en længere serie. Det var nu blevet tid til at mødes. Efter at have blameret os en smule på værtshuset, tager vi hjem til Kasper Sidst læst: Jeg skal besøge Kasper og vi har aftalt at vi skal mødes på det lokale værtshus.

Vi fik lavet mere end at drikke øl Sidst læst: Ren mandesex, når man bare ikke kan modstå hinandens kroppe: Mit indestængte ønske om at tage klatten, hele klatten og kun klatten, gik i opfyldelse. Efter af have onaneret til mine venners kysseleg er jeg døset hen. Vågner ved at jeg mærker noget varmt og fugtigt på mit bryst. Skal mødes med et par venner. Vi lander i Ermelunden og det udvikler sig i en retning som jeg ikke var helt forberedt på. Benny og jeg havde chattet flere gange, nu skulle vi mødes og se hvad det kunne udvikle sig til Sidst læst: En drøm går i opfyldelse da min søgen efter to mænd bærer frugt.

En skabsbøsse prøver endelig at få lidt mandesex. Grænser overskrides, ting prøves af, og den vildeste orgasme kommer ud af det Sidst læst: Efter to timers fitness skal det gøre godt med et bad. Men han er ikke alene. På et tidspunkt hvor vi var ude og gå havde jeg længe haft en fuld erektion hvor min pik stod ret op af mit maveskind mens den var skjult og holdt ind mod maven af elastikken i shortsene.

Jeg viste det til Peter da jeg så mit snit til det, og han viste mig glædestrålende hans ligeså stive pik i hans shorts.

Åhh Vil du ikke nok kneppe mig i min villige liderlige røv og piksutter-mund? Jeg vil så gerne have din store chokoladestang.. Kommer Rasmus tilbage - får jeg hans virilitet at føle Sidst læst: Opdager en fyr jeg kender godt i gang med at kneppe med en anden mand - hvordan reagerer jeg?

Jeg sidder på mit kontor en tirsdag morgen, en varm sommerdag i juni og får lyst til et blowjob. Tager derfor tidligt fri og kører en tur til Tisvildeleje. Ung fyr var parat til at give sin krop væk Sidst læst: Mit ønske om at prøve sex med en mand levede fuldt op til min egne forventninger. Mit ønske om at prøve sex med en mand går i opfyldelse.

Handler om en ung fyr, som besøger en ældre mand sammen med sine venner. Det viser sig hurtigt, at de to har interesse for hinanden. Historien her er fiktiv. Den er bygget på fantasi med virkelighedens dagligdag.

Den handler om en mand, som bliver forelsket i datterens kæreste, og hvor kæresten er en høj stærk muskuløs mand og faderen den almindelige af bygning. Del 1 handler om hvordan de mødes. Jeg havde haft min debut med en fyr, på min egen alder to år tidligere. Så jeg søgte efter en mand, jeg havde haft en pause på to år hvor jeg ikke havde haft sex. Jeg vilde gerne men der skal 2 til tango, jeg havde ikke fundet ham der ville have mig, heller ikke engangs knald.

Før strategimødet - Lars og jeg i sommerhus Sidst læst: Jeg havde i lang tid fantaseret om at prøve at sutte en pik og sådan set også at blive taget i røven af en mand og blive sprøjtet bagi. Det var dog ikke noget, jeg umiddelbart havde planer om at udleve, og jeg tændte egentlig ikke på mænd som sådan. Der var bare noget tiltalende ved selve pikken og analsex, og nu kom chancen pludselig Efter at have haft sex om natten skal jeg og min ven køre sammen hjem i bil fra sommerhuset, næste dag.

Konferencesalen - 3 et hurtigt knep før jeg skal for en større forsamling Endelig kom jeg med ham hjem - han var ikke den første mand, der tog mig det var min fodboldtræner - men den hidtil bedste - og han kneppede mig mens hele byen kunne se os - hvis ikke hans lejlighed havde ligge så højt.

Havde lejet et sommerhus og havde i den forbindelse inviteret nogle venner på besøg et par dage. Jeg skulle dele værelse med en ven, som er bøsse og det udviklede sig. Hvad mandfolk kan bruge lidt legetøj til Sidst læst: Fortsættelse af Konferencesalen Sidst læst: Jeg vil fortælle min historie fra begyndelsen af mit sexliv Sidst læst: Heldigvis hjælper min lesbiske borddame mig med at få kontakt med festens anden bøsse - vi ender hjemme hos direktøren Sidst læst: Jeg er i Århus, for at få ro til at læse til eksamen i økonomi.

Jeg har afsat 3 uger til det, så er der også tid til lidt pjank, mener jeg. Havde tænkt på Lars siden vi var lige ved for fem år siden. Nu mødtes vi igen og afsluttede hvad vi havde begyndte - bareback. Eller rettere begyndte noget helt nyt for to maskuline fyre. Det med mænd begyndte lidt tilfældigt for mig en sommer for nogle år siden og tog så fart.

Jeg havde gode erfaringer med piger og tændte på gode stærke lår og en god fast røv. Brysterne måtte ikke være for store. Min kammerat lærte mig at mænd var bedre. Studerende får uventet, men behageligt, svedigt håndværkerbesøg - Sidst læst: Jeg mødes med min bifile ven i hans lejlighed, vi nyder hinanden. Da han er ude for at tale for nogle kvinder, siver mine parringssafter ud af hans hul Sidst læst: To af vi gamle venner mødes og Mikael fortæller at han altid har været bøsse og at han atid har været forelsket i mig.

Det bliver en hed aften og nat. Ved festen ender den gifte Kim med at sluge min sperm og at kneppe mig i røven - han hadede ikke bøsserøve Sidst læst: To unge gutter udforsker hinanden første gang. Efter julefrokosten gik han med mig hjem, mens hans kone ventede derhjemme. Han var lækker og ville prøve sex med en mand. Jeg blev den heldige. En dag havde jeg min ven på besøg og vi sad og spillede ps2.

På et tidspunkt spurgte han om jeg nogensinde havde prøvet sex med en anden dreng. Det havde han heller ik, men han ville gerne.

Så spurgte jeg om vi skulle, og det ville han gerne jeg var egentlig blevet liderlig og det samme var han kunne jeg se. Det må være herligt at blive vækket af at nogen er ved at sutte på ens pik. Lækker mandesex efter arbejde, god historie Sidst læst: Han kommer op til lægen med en øm fod. Efter sin vagt møder han patienten, der tilbyder ham et lift. To venner aftaler at mødes en dag til middag, da konerne er væk et par dage. Den ene kommer med en plasticpose, og hvad den indeholder, må du læse dig til.

Byggemøde med spændende indhold og overraskelser, der ikke kunne gættes. Jeg havde søgt efter en fyr på Forum-chatten, og det var lykkedes at få kontakt med en fyr på 39 år. Jeg havde tilbudt et blowjob på toiletterne i lufthavnen, og fyren ville hellere end gerne modtage. Han luger ukrudt, på sine hænder og knæ, nede i haven, i dejlig solskin. Pludselig kunne han høre noget bag sig. Det var en gammel mand, som stod og kiggede på ham i ripsbuskene.

Han bemærker at hans højre arm kører frem og tilbage. Den gamle mand stod og spillede pik bag ripsbuskene, mens han stirrede på min røv Der er problemer med det varme vand i drengenes omklædningsrum efter træningen og de henvender sig hos træneren. Det udvikler sig herefter i uventet retning. Jeg havde i flere år fantaseret om at sutte pik og blive bollet.

Jeg havde mange gange været tæt på. Men af den ene eller den anden årsag, var det bare altid gået i vasken. Denne gang giver han sin adresse væk til en fyr, og han ville komme indenfor 20 minutter, for at få suttet sin pik. Der stod to mænd og kyssede hinanden uden for døren. Straffen kom senere og den var ydmygende. Jeg har en fantasi om at mærke en rigtig pik i mit bagerste hul.

Mand til mand massage københavn side escort

frække sexhistorier, sexnoveller og sjofle historier og noveller læs de saftige . fotoz.eu – her kan du møde masser af singler fra landet – chat fyr fyr. Stille og roligt fyr søger crossdressers, trans, femboys og sissy til frække aftaler med mig som aktiv top. Er chubby, behåret og har skæg, så hvis det er et turn off, . Leder du efter erotiske noveller, og må det gerne gå lidt tjept? Læs erotiske noveller gratis!. SEX MASSAGE ØSTERBRO ESCORT KØBEN

: Fyr til fyr chat sexnoveller

Fyr til fyr chat sexnoveller Massage 24 7 luder escort
Danske piger xxx aroma massage århus Man gigolo sæd porno
ESCORT DØGNÅBENT REAL ESCORT SITES Vil du over fars knæ? Hvad der kan ske når en flok fyre holder weekend helt for sig selv og der er åbent for alle. Lige siden har vores sexliv blomstret, min fyr været hengiven og romantisk. To unge gutter udforsker hinanden første gang. Jonas store drengepik kan ikke holde sig i ro i saunaen, han drømmer sig væk i superfrække drømme. Opfølger på novellen med Lotte og Poul.
GRATIS SEXHISTORIER DANSK PORNO GALLERI 952
Fyr til fyr chat sexnoveller Men af den ene eller den anden årsag, var det bare altid gået i vasken. At der er to velartikulerede bejlere, som hver især gør deres ypperste for at fortælle dig det du gerne vil høre kampen om alpha-hannen? I starten var det hans fantasi, men det blev stille og roligt min egen. De har bedt Ilja være bøddel. Jeg har afsat 3 uger til det, så er der også tid til lidt pjank, mener jeg. Var sikker på min mand havde skjulte hensigter der gik ud på at jeg skulle være sammen med en anden mand så fyr til fyr chat sexnoveller bagefter kunne kræve en anden kvinde!

Fyr til fyr chat sexnoveller